BRON TARINA

Ravintola BRO on osa Hilton Helsinki Strandia, joka on kokenut täydellisen uudistuksen. Muutoksen inspiraatioina ovat toimineet luonnon ja kaupungin läheisyys ja vuoropuhelu sekä voimakkaiden elementtien läsnäolo: kivi, vesi, puu, kupari ja tuli.

Luonnollisuus, vuodenaikojen vaihtelu ja elementtien läsnäolo näkyvät ja maistuvat ravintolassamme. BRO onkin nimensä mukaisesti silta ihmisen ja luonnon, sekä tuottajan ja asiakkaan välillä. Meille maku on kaiken tekemisen keskiössä. Nostamme pöytään vain parhaimmat raaka-aineet ja yhdistämme ne mielenkiintoisesti puhtaisiin makupareihin. Uskomme, että maailman paras muotoilu tulee suoraan luonnosta, ja se näkyy vahvasti BRON sisustuksessa, lasissa ja lautasella: maussa.

Hotellin ja Ravintola BRON yhteydessä säilytimme modernin designin vastaparina myös paljon vanhaa: tärkeinä tunnusmerkkeinä persoonallinen atrium-tila ja hotellin taideaarteista Oiva Toikan lasilintujen uniikkikappaleet. Myös alun perin hotellille suunniteltu Heikki Orvolan Festivo-astiasto ja alkuperäiset aterimet ovat osittain edelleen mukana kattauksessa. Olemmekin erityisen ylpeitä suomalaisesta suunnittelusta ja ekologisuudesta. Touchpoint on suunnitellut henkilökunnan työvaatteet ekologisesti kierrätysmateriaaleista ja Trashtag-vesilasit vanhoista olutpulloista. Imatran Carelian Mystic -graniitti ja Lapin musta dolomiittimarmori näkyvät jatkossakin sisustuksessa. Tilalle ominaiset takat on säilytetty tunnelmanluojina.

Uskollisuus luonnolle ja luovuudelle näkyy myös baarissa, sillä maustamme juomat omatekoisilla siirapeilla ja vuodenajat tulevat persoonallisesti esille vodkapohjaisessa drinkkivalikoimassa. Baarin valikoimiin on haettu myös erikoisoluita ja viinejä täydentämään vaihtoehtoja. Juuri tähän tilaan suunniteltu, harkittu äänimaailma on osa BRON kaikkia aisteja kutittelevaa elämystä.

Sokerina pohjalla on jo nyt maineeseen noussut brunssimme, jossa vaativinkin seurue nauttii sunnuntaista pitkän kaavan mukaan. Veget, vegaanit ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavat on tarkkaan huomioitu.

Tervetuloa – Meillä voit nauttia pohjoismaisesta ylellisyydestä luonnollisesti!